• Verloskundigenpraktijk Carus

Wie staat er achter team Carus?

Wij stellen ons graag even voor: 

 
MARLEEN
Hallo aanstaande ouders,

Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast het werk als kraamverzorgende zal ik bij Carus ook werkzaam zijn op kantoor. Ik vind het iedere keer weer bijzonder als er een kindje geboren wordt. Mijn doel is om ouders in deze kraamweek de informatie en vertrouwen te geven dat ze de zorg voor hun kindje zelf kunnen gaan dragen. Ik probeer dit zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte, wensen en verwachtingen van het gezin in een zo ontspannen mogelijke sfeer. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om naast de zorg voor de moeder, de baby en de vader, ook de eventuele trotse broertjes en zusjes te laten wennen aan de nieuwe situatie.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SASKIA
Hallo,

Mijn naam is Saskia van Doorn, getrouwd en moeder van 3 kinderen en wonen in Sint Michielsgestel.
Ik heb 13 jaar geleden de opleiding voor kraamverzorgende gedaan en ben er nog steeds mee in mijn nopjes want het kraamvak is een prachtig en bijzonder beroep.
Ik zie er naar uit om bij Carus aan de slag te gaan omdat het me fijn lijkt om in een persoonlijker omgeving en als één team te mogen gaan werken.
Mijn passie is om de kersverse ouders goed te begeleiden, adviseren en zorg te bieden naar de behoefte van het gezin.
Zodat deze bijzondere gebeurtenis een fijne start gaat worden.

Lieve groeten Saskia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MADELEINE
Hallo, ik wil mezelf even voorstellen,

Mijn naam is Madeleine van Goor ik ben getrouwd met Hans. Samen hebben wij 3 geweldige kinderen, Roy van 25 jaar, Emmy van 23 jaar en Amber van 21 jaar. We wonen op een fantastische plek in het mooie Boekel. Mijn hobby’s zijn winkelen, fietsen, wandelen, met vrienden een kaartspelletje doen op de zaterdagavond en niet te vergeten de carnaval wat ik een erg leuke traditie vind ;-)

Ik heb al veel mooie gezinnetjes mogen begeleiden tijdens de bevalling en daarna het kraambed, ja ik heb het allermooiste vak wat er is…..Ik heb 16 jaar erg fijn gewerkt bij Welkom Kraamzorg en heb er nu zin in om bij Carus een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Lieve groetjes en hopelijk tot snel!
Madeleine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ILSE
Hallo, mijn naam is Ilse van der Velden en ben sinds 2 jaar werkzaam als kraamverzorgende. Vanaf juli 2020 heb ik de eer om voor Carus te mogen komen werken. Zelf heb ik 2 kinderen in de leeftijd van 10 en 16 jaar en dus al wat levenservaring met baby's en kinderen. Ik ben erg gedreven om aanstaande ouders en hun pasgeborene een goede start te geven en klaar te stomen voor het nieuwe ouderschap, zodat zij vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe toekomst kunnen beginnen. Wie weet komen we elkaar gauw tegen en maken we er samen een fijne kraamtijd van.

Veel liefs Ilse.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MARIEKE
Hey hoi, ik ben Marieke van der Zanden,
en al 2 jaar werkzaam als kraamverzorgster.
Binnenkort mag ik deel uitmaken van het enthousiaste team van Carus Kraamzorg waar ik ontzettend naar uitkijk! Trotse mama van 3 kanjers van 13, 11 en 9 jaar dus ook een een hoop eigen ervaring wat ik met me mee draag.
Wat ik belangrijk vind in mijn droombaan is het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast de kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je optimaal aan het ouderschap kunt wennen, want door de komst van een baby veranderd er ontzettend veel in je leven.
Klaar voor de geliefde start? Wij van Carus wel! Samen maken wij er graag een onvergetelijke kraamtijd van!

Geliefde groet Marieke

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEANNE
Hallo, mijn naam is Jeanne Lange, geboren en getogen in het mooie Boekel, waar ook onze drie kinderen wonen. Vanaf 1 juli heb ik de eer om in het fijne team van Carus te mogen werken. Wat mij bijzonder bij Carus aanspreekt is de betrokkenheid van het héle team en de korte lijntjes, zodat de zorg die we met z’n allen geven zo optimaal mogelijk is. 

Na ruim 20 jaar geeft het mij nog steeds véél voldoening om als kraamverzorgende samen met jullie er een onvergetelijk kraambed van te maken. Wat ik belangrijk vind is om passende zorg te bieden aan ieders behoefte, zodat deze nieuwe fase in jullie leven zo ontspannen en fijn mogelijk mag verlopen. Mijn uiteindelijke doel is om tijdens deze dagen veel van elkaar te leren zodat jullie de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen gaan!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARIELLE
Ik ben Mariëlle van den Broek en woon in Gemert samen met mijn man en twee zonen geboren in 2004 en 2007. Na mijn opleiding mbo verzorgende, ben ik in 1998 in de kraamzorg gaan werken. Na de geboorte van onze oudste zoon heb ik de overstap gemaakt naar de kinderdagopvang en ben ik bij een kinderdagverblijf gaan werken. Hier heb ik gedurende 9 jaar met veel plezier gewerkt en veel kennis opgedaan. Maar mijn hart ligt toch meer in de kraamzorg. Vandaar dat ik in 2015 de stap heb genomen om terug te keren in de kraamzorg. 

Tijdens mijn werk als kraamverzorgster beleef ik iedere dag weer plezier en krijg ik energie en voldoening. In mijn werk vind ik het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg erg belangrijk. Door de kersverse ouders de rust en het vertrouwen te bieden, kan ik hen een goed start geven in het begin van een nieuw leven als ouders. Door de komst van een baby verandert er namelijk heel veel in je leven. Samen maken we er een onvergetelijke periode van.

Tot ziens!!
Mariëlle van den Broek 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LENNEKE
Hallo!, Mijn naam is Lenneke van Lee, geboren Handel. In het jaar 2001 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige, deze heb ik in 2005 afgerond. Voor mij een goede basis voor de opleiding tot verloskundige! Hier startte ik dan ook mee in 2005 in Leuven en in 2008 ben ik ook hiervoor afgestudeerd. In 2011 ben ik gestart met deze verloskundigenpraktijk. Een spannende maar leuke uitdaging! Van te voren heb ik enige tijd waargenomen in een praktijk in Helmond om ervaring op te doen, van hieruit ben ik gevestigd in Boekel! Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van een mooie dochter Lize (2012), zij is via de keizersnede op de wereld gekomen, en van een zoon Jesse (2015), hij is op de natuurlijke manier op de wereld gekomen. Ik heb dus zelf ook 2x deze bijzondere periode van zwangerschap t/m kraambed mogen ervaren. 

Het meest belangrijke vind ik dat zwangere met hun partner zich veilig voelen tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik, maar zeker ook mijn collega’s zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Daarnaast zorg ik ook graag voor een persoonlijke, professionele, vertrouwde en fijne begeleiding, want deze tijd komt niet vaak voor in je leven! Dit laatste is dan ook precies de reden wat voor mij het vak ‘Verloskunde’ zo mooi maakt! Toeschouwer mogen zijn tijdens deze unieke momenten.

BIG nummer verloskundige: 89910230603. BIG nummer verpleegkundige: 29910230630.

YVONNE
Mijn naam is Yvonne Kolkman –Hendriks geboren 03-01-1981 in het Limburgse Geleen.

Na de opleiding verpleegkunde heb ik de liefde voor verloskunde gevonden toen ik eenmaal op de kraam- en verloskamers ging werken.

In 2005 ben ik dan ook als verloskundige afgestudeerd in Hasselt. Ik heb tot juni 2014 met veel plezier en passie 9 jaar in Maastricht gewerkt.

Zelf ben ik trotse moeder van een zoon Jim, geboren in maart 2012 via een keizersnede. En een dochtertje Jill die begin februari 2014 op een natuurlijke manier ter wereld is gekomen. Zoals in mijn geval blijkt kan iedere zwangerschap of bevalling totaal anders zijn en dat maakt het vak verloskunde extra bijzonder.

Het is zalig om nu met ons gezinnetje in Brabant te werken. Het voelt of alles op zijn plek valt, mede omdat mijn ouders en familie ook allemaal uit Brabant komen.
Een gezellige en persoonlijke praktijk, waarin iedere zwangere de tijd, aandacht en professionele zorg krijgt die zij verdiend. Dit is de manier hoe ik graag werk.

Ik zie er erg naar uit jullie te mogen begeleiden in deze mooie en spannende periode in het leven met als bekroning een prachtig resultaat!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CAITLIN
Dag aanstaande mama’s en papa’s,

Ik ben Caitlin, 31 jaar en geboren in Veghel.
Na mijn verpleegkundige opleiding ben ik in 2011 begonnen met de opleiding verloskunde, welke ik in 2015 heb afgerond. In 2016 ben ik begonnen bij Carus. Naast mijn werk heb ik in 2017 de opleiding gevolgd tot echoscopiste, deze heb ik behaald in mei 2018.

Het beroep verloskundige heeft me van jongs af aan al geïnteresseerd. Ik vind het erg bijzonder om aanstaande ouders op een persoonlijke manier bij het gehele proces van zwangerschap, geboorte en kraamtijd te mogen begeleiden. Daarbij vind ik het belangrijk dat de zwangere en partner zich welkom voelen.

Bij Carus is een goede, vertrouwde en veilige omgeving enorm van belang.

Ik kijk er dan ook erg naar uit om jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere gebeurtenis.

Tot snel!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JILL
Hoi hoi!!
 
Mijn naam is Jill van Oudheusden en geboren in Tilburg.  
 
Ik wist al heel jong dat ik verloskundige wilde worden. In september 2016 kon ik eindelijk beginnen aan mijn droom opleiding in Turnhout. In juni 2019 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik afgestudeerd als verloskundige. 
 
Ik vind het heel speciaal om (aanstaande) ouders op een persoonlijke manier tijdens zwangerschap, geboorte en kraambed te mogen begeleiden. Hierbij vind ik het belangrijk dat (aanstaande) ouders zich welkom, veilig en gehoord voelen. Daarom mag ik komen waarnemen bij verloskundigenpraktijk Carus! Bij hen heb ik eerder al stage gelopen, dus misschien kennen jullie me nog? Zo niet, dan kijk ik ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten!

Tot ziens!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ESTHER
Hey hallo, ik ben Esther Boumans en woon in Bakel samen met mijn man en twee geweldige dochters. Ik zit al lange tijd in de kraamzorg en ik krijg veel energie en voldoening van mijn mooie baan. Dit is echt voor me weggelegd. Ik vind het heel fijn om nieuwe ouders, die zo’n bijzondere gebeurtenis in hun leven meemaken, te begeleiden. Met als einddoel dat zij zelfstandig en met zelfvertrouwen, voor hun kleine friemel kunnen zorgen na de kraamtijd. Dit doe ik met heel veel liefde en plezier. Daarnaast zie ik het als een eer voor mij om bij deze mooie gebeurtenis aanwezig te mogen zijn.

Tevens begeleid ik met veel passie kraamverzorgende in opleiding. Wat is het mooi om kennis en vaardigheden over te dragen naar toekomstige nieuwe collega’s.

Wat ik heel belangrijk vind, is om van deze week een onvergetelijke kraamtijd te maken. In deze week valt alles te bespreken en is er ruimte voor rust, herstel en vertrouwen. Dit kan ik doen door liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht te geven. Wie weet tot snel in een mooie, fijne kraamtijd.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIZ
Hoi Hoi,

Hier ben ik dan Liz van der Rijt; de jongste kraamverzorgster van het team Carus! Ik ben in 2001 geboren in het kleine dorpje Volkel. Hier woon ik met mijn ouders en mijn twee broers.

Van jongs af aan was het voor mij duidelijk, ik wil de kraamzorg in! Na het afronden van mijn VMBO ben ik gestart met de opleiding Verzorgde-IG met uitstroom kraamzorg. Deze heb ik in 2021 succesvol afgerond. Na twee jaar ouderenzorg en een jaar stage in de kraamzorg heb ik ervaren dat de kraamzorg voor mij is weggelegd.

Ondertussen veel geleerd en kan ik jullie in de kraamperiode goed ondersteunen en begeleiden.

Met mijn diploma op zak kom ik jullie gezin en pasgeborenen met raad en daad bijstaan. Met veel passie en plezier ga ik naar mijn werk. Samen met jullie gaan we er een mooie tijd van maken.

Jullie stappen een nieuw leventje in, altijd een spannende tijd. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Tot snel Liz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOYCE
Heey aanstaande ouders,

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van 2 zoontjes. Na een aantal jaar in een andere tak van de zorg te hebben gezeten, heb ik mezelf in 2019 om laten scholen tot kraamverzorgende. Vanaf half juli mag ik mezelf trotse collega noemen van het geweldige team Carus Kraamzorg. Ik heb heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en dat ik de gezinnen een mooie en onbezorgde tijd mag gaan bezorgen, zodat hun op en top mogen genieten en wennen aan hun nieuwe wonder en fase in het leven. Ik wil de nieuwe ouders een goed gevoel geven en met veel informatie op zak de kraamweek afsluiten, zodat ze zelf vol vertrouwen verder kunnen.

Groetjes,

Joyce Selten-Houweling.