• Verloskundigenpraktijk Carus

Wie staat er achter team Carus?

Hieronder leer je ons team kennen:

Planner:
MARLEEN

Hallo aanstaande ouders,

Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast het werk als kraamverzorgende zal ik bij Carus ook werkzaam zijn op kantoor. Ik vind het iedere keer weer bijzonder als er een kindje geboren wordt. Mijn doel is om ouders in deze kraamweek de informatie en vertrouwen te geven dat ze de zorg voor hun kindje zelf kunnen gaan dragen. Ik probeer dit zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte, wensen en verwachtingen van het gezin in een zo ontspannen mogelijke sfeer. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om naast de zorg voor de moeder, de baby en de vader, ook de eventuele trotse broertjes en zusjes te laten wennen aan de nieuwe situatie.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kraamverzorgsters:

SASKIA
Hallo,

Mijn naam is Saskia van Doorn, getrouwd en moeder van 3 kinderen en wonen in Sint Michielsgestel.
Ik heb 13 jaar geleden de opleiding voor kraamverzorgende gedaan en ben er nog steeds mee in mijn nopjes want het kraamvak is een prachtig en bijzonder beroep.
Ik zie er naar uit om bij Carus aan de slag te gaan omdat het me fijn lijkt om in een persoonlijker omgeving en als één team te mogen gaan werken.
Mijn passie is om de kersverse ouders goed te begeleiden, adviseren en zorg te bieden naar de behoefte van het gezin.
Zodat deze bijzondere gebeurtenis een fijne start gaat worden.

Lieve groeten Saskia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MADELEINE
Hallo, ik wil mezelf even voorstellen,

Mijn naam is Madeleine van Goor ik ben getrouwd met Hans. Samen hebben wij 3 geweldige kinderen, Roy van 25 jaar, Emmy van 23 jaar en Amber van 21 jaar. We wonen op een fantastische plek in het mooie Boekel. Mijn hobby’s zijn winkelen, fietsen, wandelen, met vrienden een kaartspelletje doen op de zaterdagavond en niet te vergeten de carnaval wat ik een erg leuke traditie vind ;-)

Ik heb al veel mooie gezinnetjes mogen begeleiden tijdens de bevalling en daarna het kraambed, ja ik heb het allermooiste vak wat er is…..Ik heb 16 jaar erg fijn gewerkt bij Welkom Kraamzorg en heb er nu zin in om bij Carus een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Lieve groetjes en hopelijk tot snel!
Madeleine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ILSE
Hallo lieve aanstaande ouders,

Mijn naam is Ilse van der velden, geboren in Deurne en kraamverzorgende sinds 2018. Zelf ben ik moeder mogen worden van 2 jongens in 2003 & 2009. In al die jaren als moeder heb ik heel wat levenservaring opgedaan en neem dit graag mee in mijn werk als kraamverzorgende.

Sinds de start van Carus kraamzorg in juli 2020 mag ik werkzaam zijn in dit fijne team van verloskundigen en kraamverzorgenden. De korte lijntjes en de kennismaking met de gezinnen in de zwangerschap zorgen ervoor dat we fijne persoonlijke zorg kunnen geven. Ondertussen ben bezig met een korte opleiding gezondheidspsychologie om straks gezinnen nog beter te kunnen begeleiden in de eerste dagen van het leven met hun pasgeboren baby.

Met de komst van een kleintje gaat er heel veel veranderen in je leven, en het onbekende is vaak spannend. Ik vind het erg belangrijk om die eerste 8 dagen rust te creëren zodat jullie het ouderschap kunnen ontdekken, en zo te wennen aan de nieuwe gezinssituatie. De juiste persoonlijke aandacht en passende zorg/ begeleiding geven heeft mijn prioriteit zodat ouders na de kraamweek zelfstandig en vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe toekomst kunnen beginnen. Wie weet komen we elkaar gauw tegen en gaan we er samen een zo fijn mogelijke kraamtijd van maken.

Liefs Ilse 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MARIEKE
Hey hoi, ik ben Marieke van der Zanden, en vanaf 2018 werkzaam als kraamverzorgster.
Fijn dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van Carus Kraamzorg.
Trotse mama van 3 tieners, dus ook een een hoop eigen ervaring wat ik met me meedraag.
Wat ik belangrijk vind in mijn rol als jullie kraamverzorgster is het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast de kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je optimaal aan het ouderschap kunt wennen, want door de komst van een baby veranderd er ontzettend veel in je leven.

Klaar voor de geliefde start? Wij van Carus wel! Samen maken wij er graag een onvergetelijke kraamtijd van!

Geliefde groet Marieke

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEANNE
Hallo, mijn naam is Jeanne Lange, geboren en getogen in het mooie Boekel, waar ook onze drie kinderen wonen. Vanaf 1 juli heb ik de eer om in het fijne team van Carus te mogen werken. Wat mij bijzonder bij Carus aanspreekt is de betrokkenheid van het héle team en de korte lijntjes, zodat de zorg die we met z’n allen geven zo optimaal mogelijk is. 

Na ruim 20 jaar geeft het mij nog steeds véél voldoening om als kraamverzorgende samen met jullie er een onvergetelijk kraambed van te maken. Wat ik belangrijk vind is om passende zorg te bieden aan ieders behoefte, zodat deze nieuwe fase in jullie leven zo ontspannen en fijn mogelijk mag verlopen. Mijn uiteindelijke doel is om tijdens deze dagen veel van elkaar te leren zodat jullie de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen gaan!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARIELLE

Ik ben Mariëlle van den Broek en woon in Gemert samen met mijn man en twee zonen geboren in 2004 en 2007. Na mijn opleiding mbo verzorgende, ben ik in 1998 in de kraamzorg gaan werken. Na de geboorte van onze oudste zoon heb ik de overstap gemaakt naar de kinderdagopvang en ben ik bij een kinderdagverblijf gaan werken. Hier heb ik gedurende 9 jaar met veel plezier gewerkt en veel kennis opgedaan. Maar mijn hart ligt toch meer in de kraamzorg. Vandaar dat ik in 2015 de stap heb genomen om terug te keren in de kraamzorg.

Tijdens mijn werk als kraamverzorgster beleef ik iedere dag weer plezier en krijg ik energie en voldoening. In mijn werk vind ik het geven van persoonlijke aandacht, liefdevolle zorg en rust erg belangrijk. Door de kersverse ouders de rust en het vertrouwen te bieden, kan ik hen een goede start geven in het begin van een nieuw leven als ouders. En hoop ik dat ze terug kunnen kijken op een onvergetelijke kraamweek.

Tot ziens!!
Mariëlle van den Broek 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIZ
Hoi Hoi,
Hier ben ik dan Liz van der Rijt; de jongste kraamverzorgster van het team Carus! Ik ben in 2001 geboren in het kleine dorpje Volkel. Hier woon ik met mijn ouders en mijn twee broers.

Van jongs af aan was het voor mij duidelijk, ik wil de kraamzorg in! Na het afronden van mijn VMBO ben ik gestart met de opleiding Verzorgde-IG met uitstroom kraamzorg. Deze heb ik in 2021 succesvol afgerond. Na twee jaar ouderenzorg en een jaar stage in de kraamzorg heb ik ervaren dat de kraamzorg voor mij is weggelegd.
Ondertussen veel geleerd en kan ik jullie in de kraamperiode goed ondersteunen en begeleiden.
Met mijn diploma op zak kom ik jullie gezin en pasgeborenen met raad en daad bijstaan. Met veel passie en plezier ga ik naar mijn werk. Samen met jullie gaan we er een mooie tijd van maken.

Jullie stappen een nieuw leven in, altijd een spannende tijd. Ik heb er ontzettend veel zin in om jullie hierin te mogen begeleiden.

Tot snel Liz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOYCE
Heey aanstaande ouders,

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van 2 zoontjes. Na een aantal jaar in een andere tak van de zorg te hebben gezeten, heb ik mezelf in 2019 om laten scholen tot kraamverzorgende. Vanaf half juli mag ik mezelf trotse collega noemen van het geweldige team Carus Kraamzorg. Ik heb heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en dat ik de gezinnen een mooie en onbezorgde tijd mag gaan bezorgen, zodat hun op en top mogen genieten en wennen aan hun nieuwe wonder en fase in het leven. Ik wil de nieuwe ouders een goed gevoel geven en met veel informatie op zak de kraamweek afsluiten, zodat ze zelf vol vertrouwen verder kunnen.

Groetjes,

Joyce Selten-Houweling.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOYCE
Mijn naam is Joyce en samen met Dirk zijn wij de trotse ouders van 2 kinderen.

Als klein meisje droomde ik al van een baan als kraamverzorgende. In 2010 mocht ik eindelijk aan de slag in dit mooie werkveld. Na de komst van mijn 2 kinderen ben ik er een paar jaar tussenuit geweest.Maar nu ze allebei op school zitten kan ik met trots vermelden dat ik weer dit mooie vak mag gaan uitvoeren bij Carus!!

Ik kan niet wachten om samen met jullie er een mooie en hele fijne kraamweek van te maken😊

Tot snel!

Veel Liefs, Joyce
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
NINA
Hallo,
Mijn naam is Nina en ik woon in Milheeze.
Van kleins af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken maar nog niet precies wat. Tot dat ik de kraamzorg ontdekte en toen wist ik het zeker!

In 2018 heb ik mijn opleiding Verzorgende IG met de uitstroom kraamzorg afgerond. Ik heb 1,5 jaar bij De Zorgboog gewerkt en daarna een paar maanden in het St. Anna ziekenhuis gewerkt ook als kraamverzorgster.Ik heb bij Carus helemaal mijn plekje gevonden.

Ik heb heel veel zin om gezinnen te gaan begeleiden in deze mooie fase van het begin van een nieuw leven!

Liefs, Nina
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RIANNE
Hallo aanstaande ouders!

Mijn naam is Rianne en het werk als kraamverzorgende doe ik al sinds 2000 met met onwijs veel liefde en passie. Als jong meisje wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden.
Het mooiste van het vak vind ik de afwisseling van de gezinnen.
Je kan als kraamverzorgende een mooie bijdrage leveren aan een bijzondere gebeurtenis in het leven van een kraamgezin. Het wonder van het nieuwe leven heeft mij altijd al gefascineerd.
Ook nu blijf ik iedere zwangerschap, bevalling en kraamtijd en vooral baby's heel speciaal en bijzonder vinden.

Ik kijk ernaar uit om er samen met jullie een mooie periode tegemoet te gaan!

Liefs, Rianne. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LENNEKE
Hallo!, Mijn naam is Lenneke van Lee, geboren Handel. In 2011 heb ik de verloskundigenpraktijk gestart en in 2020 vond ik dat het nodig was voor een uitbreiding hierop! Zo fijn om met eigen kraamverzorgsters te werken die ik zelf heb uitgekozen ;). Die korte lijnen verhoogd de persoonlijke zorg en de kwaliteit. Nog even wat meer achtergrond mochten jullie dat willen weten: In het jaar 2001 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige, deze heb ik in 2005 afgerond. Voor mij een goede basis voor de opleiding tot verloskundige! Hier startte ik dan ook mee in 2005 in Leuven en in 2008 ben ik ook hiervoor afgestudeerd. In 2011 ben ik gestart met deze verloskundigenpraktijk. Een spannende maar leuke uitdaging! Van te voren heb ik enige tijd waargenomen in een praktijk in Helmond om ervaring op te doen, van hieruit ben ik gevestigd in Boekel! Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van een mooie dochter Lize (2012), zij is via de keizersnede op de wereld gekomen, en van een zoon Jesse (2015), hij is op de natuurlijke manier op de wereld gekomen. Ik heb dus zelf ook 2x deze bijzondere periode van zwangerschap t/m kraambed mogen ervaren. 

Het meest belangrijke vind ik dat zwangere met hun partner zich veilig voelen tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik, maar zeker ook mijn collega’s zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Daarnaast zorg ik ook graag voor een persoonlijke, professionele, vertrouwde en fijne begeleiding, want deze tijd komt niet vaak voor in je leven! Dit laatste is dan ook precies de reden wat voor mij het vak ‘Verloskunde’ zo mooi maakt! Toeschouwer mogen zijn tijdens deze unieke momenten.
 
BIG nummer verloskundige: 89910230603. BIG nummer verpleegkundige: 29910230630.