• Verloskundigenpraktijk Carus

Wie staat er achter team Carus?

Wij stellen ons graag even voor: 

 
MARLEEN
Hallo aanstaande ouders,

Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast het werk als kraamverzorgende zal ik bij Carus ook werkzaam zijn op kantoor. Ik vind het iedere keer weer bijzonder als er een kindje geboren wordt. Mijn doel is om ouders in deze kraamweek de informatie en vertrouwen te geven dat ze de zorg voor hun kindje zelf kunnen gaan dragen. Ik probeer dit zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte, wensen en verwachtingen van het gezin in een zo ontspannen mogelijke sfeer. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om naast de zorg voor de moeder, de baby en de vader, ook de eventuele trotse broertjes en zusjes te laten wennen aan de nieuwe situatie.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SASKIA
Hallo,

Mijn naam is Saskia van Doorn, getrouwd en moeder van 3 kinderen en wonen in Sint Michielsgestel.
Ik heb 13 jaar geleden de opleiding voor kraamverzorgende gedaan en ben er nog steeds mee in mijn nopjes want het kraamvak is een prachtig en bijzonder beroep.
Ik zie er naar uit om bij Carus aan de slag te gaan omdat het me fijn lijkt om in een persoonlijker omgeving en als één team te mogen gaan werken.
Mijn passie is om de kersverse ouders goed te begeleiden, adviseren en zorg te bieden naar de behoefte van het gezin.
Zodat deze bijzondere gebeurtenis een fijne start gaat worden.

Lieve groeten Saskia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MADELEINE
Hallo, ik wil mezelf even voorstellen,

Mijn naam is Madeleine van Goor ik ben getrouwd met Hans. Samen hebben wij 3 geweldige kinderen, Roy van 25 jaar, Emmy van 23 jaar en Amber van 21 jaar. We wonen op een fantastische plek in het mooie Boekel. Mijn hobby’s zijn winkelen, fietsen, wandelen, met vrienden een kaartspelletje doen op de zaterdagavond en niet te vergeten de carnaval wat ik een erg leuke traditie vind ;-)

Ik heb al veel mooie gezinnetjes mogen begeleiden tijdens de bevalling en daarna het kraambed, ja ik heb het allermooiste vak wat er is…..Ik heb 16 jaar erg fijn gewerkt bij Welkom Kraamzorg en heb er nu zin in om bij Carus een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Lieve groetjes en hopelijk tot snel!
Madeleine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ILSE
Hallo, mijn naam is Ilse van der Velden en ben sinds 2 jaar werkzaam als kraamverzorgende. Vanaf juli 2020 heb ik de eer om voor Carus te mogen komen werken. Zelf heb ik 2 kinderen in de leeftijd van 10 en 16 jaar en dus al wat levenservaring met baby's en kinderen. Ik ben erg gedreven om aanstaande ouders en hun pasgeborene een goede start te geven en klaar te stomen voor het nieuwe ouderschap, zodat zij vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe toekomst kunnen beginnen. Wie weet komen we elkaar gauw tegen en maken we er samen een fijne kraamtijd van.

Veel liefs Ilse.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
MARIEKE
Hey hoi, ik ben Marieke van der Zanden,
en al 2 jaar werkzaam als kraamverzorgster.
Binnenkort mag ik deel uitmaken van het enthousiaste team van Carus Kraamzorg waar ik ontzettend naar uitkijk! Trotse mama van 3 kanjers van 13, 11 en 9 jaar dus ook een een hoop eigen ervaring wat ik met me mee draag.
Wat ik belangrijk vind in mijn droombaan is het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast de kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je optimaal aan het ouderschap kunt wennen, want door de komst van een baby veranderd er ontzettend veel in je leven.
Klaar voor de geliefde start? Wij van Carus wel! Samen maken wij er graag een onvergetelijke kraamtijd van!

Geliefde groet Marieke

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEANNE
Hallo, mijn naam is Jeanne Lange, geboren en getogen in het mooie Boekel, waar ook onze drie kinderen wonen. Vanaf 1 juli heb ik de eer om in het fijne team van Carus te mogen werken. Wat mij bijzonder bij Carus aanspreekt is de betrokkenheid van het héle team en de korte lijntjes, zodat de zorg die we met z’n allen geven zo optimaal mogelijk is. 

Na ruim 20 jaar geeft het mij nog steeds véél voldoening om als kraamverzorgende samen met jullie er een onvergetelijk kraambed van te maken. Wat ik belangrijk vind is om passende zorg te bieden aan ieders behoefte, zodat deze nieuwe fase in jullie leven zo ontspannen en fijn mogelijk mag verlopen. Mijn uiteindelijke doel is om tijdens deze dagen veel van elkaar te leren zodat jullie de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen gaan!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARIELLE
Ik ben Mariëlle van den Broek en woon in Gemert samen met mijn man en twee zonen geboren in 2004 en 2007. Na mijn opleiding mbo verzorgende, ben ik in 1998 in de kraamzorg gaan werken. Na de geboorte van onze oudste zoon heb ik de overstap gemaakt naar de kinderdagopvang en ben ik bij een kinderdagverblijf gaan werken. Hier heb ik gedurende 9 jaar met veel plezier gewerkt en veel kennis opgedaan. Maar mijn hart ligt toch meer in de kraamzorg. Vandaar dat ik in 2015 de stap heb genomen om terug te keren in de kraamzorg. 

Tijdens mijn werk als kraamverzorgster beleef ik iedere dag weer plezier en krijg ik energie en voldoening. In mijn werk vind ik het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg erg belangrijk. Door de kersverse ouders de rust en het vertrouwen te bieden, kan ik hen een goed start geven in het begin van een nieuw leven als ouders. Door de komst van een baby verandert er namelijk heel veel in je leven. Samen maken we er een onvergetelijke periode van.

Tot ziens!!
Mariëlle van den Broek 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LENNEKE
Hallo!, Mijn naam is Lenneke van Lee, geboren Handel. In het jaar 2001 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige, deze heb ik in 2005 afgerond. Voor mij een goede basis voor de opleiding tot verloskundige! Hier startte ik dan ook mee in 2005 in Leuven en in 2008 ben ik ook hiervoor afgestudeerd. In 2011 ben ik gestart met deze verloskundigenpraktijk. Een spannende maar leuke uitdaging! Van te voren heb ik enige tijd waargenomen in een praktijk in Helmond om ervaring op te doen, van hieruit ben ik gevestigd in Boekel! Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van een mooie dochter Lize (2012), zij is via de keizersnede op de wereld gekomen, en van een zoon Jesse (2015), hij is op de natuurlijke manier op de wereld gekomen. Ik heb dus zelf ook 2x deze bijzondere periode van zwangerschap t/m kraambed mogen ervaren. 

Het meest belangrijke vind ik dat zwangere met hun partner zich veilig voelen tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik, maar zeker ook mijn collega’s zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Daarnaast zorg ik ook graag voor een persoonlijke, professionele, vertrouwde en fijne begeleiding, want deze tijd komt niet vaak voor in je leven! Dit laatste is dan ook precies de reden wat voor mij het vak ‘Verloskunde’ zo mooi maakt! Toeschouwer mogen zijn tijdens deze unieke momenten.

BIG nummer verloskundige: 89910230603. BIG nummer verpleegkundige: 29910230630.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KELLY
 
Hallo, 

Ik ben Kelly van den Heuvel en ik woon samen met mijn vriend in Odiliapeel.

In 2017 heb ik de opleiding Verzorgende-IG met uitstroom kraamzorg afgerond. Ik ben toen een tijd werkzaam geweest in de kraamzorg. Hierna ben ik een paar jaar werkzaam geweest binnen andere zorgsectoren. Daar heb ik de opleiding Verpleegkundige behaald. Echter lag mijn hart nog altijd bij de kraamzorg. Vandaar dat ik de stap heb genomen om weer te gaan. Met veel extra kennis vanuit de opleiding Verpleegkundige ga ik graag weer aan de slag!

Elke keer weer is het heel bijzonder om deel uit te mogen maken van de kraamweek. Deze week wil ik dan ook zo speciaal en onbezorgd mogelijk maken. Ik vind het belangrijk om het gezin een vertrouwd en veilig gevoel te geven. In de kraamweek is er ruimte voor rust, veel vragen, goede gesprekken maar natuurlijk ook gezelligheid. Net wat het gezin nodig heeft!

De werkwijze en het team van Carus maken echt het verschil! Het kennismakingsgesprek met het gezin vooraf , de korte lijntjes en de betrokkenheid vanuit collega’s heel fijn. Met trots maak ik dan ook vanaf maart deel uit van team Carus! Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIZ

Hoi Hoi,

Hier ben ik dan Liz van der Rijt; de jongste kraamverzorgster van het team Carus! Ik ben in 2001 geboren in het kleine dorpje Volkel. Hier woon ik met mijn ouders en mijn twee broers.

Van jongs af aan was het voor mij duidelijk, ik wil de kraamzorg in! Na het afronden van mijn VMBO ben ik gestart met de opleiding Verzorgde-IG met uitstroom kraamzorg. Deze heb ik in 2021 succesvol afgerond. Na twee jaar ouderenzorg en een jaar stage in de kraamzorg heb ik ervaren dat de kraamzorg voor mij is weggelegd.

Ondertussen veel geleerd en kan ik jullie in de kraamperiode goed ondersteunen en begeleiden.

Met mijn diploma op zak kom ik jullie gezin en pasgeborenen met raad en daad bijstaan. Met veel passie en plezier ga ik naar mijn werk. Samen met jullie gaan we er een mooie tijd van maken.

Jullie stappen een nieuw leventje in, altijd een spannende tijd. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Tot snel Liz
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOYCE
Heey aanstaande ouders,

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van 2 zoontjes. Na een aantal jaar in een andere tak van de zorg te hebben gezeten, heb ik mezelf in 2019 om laten scholen tot kraamverzorgende. Vanaf half juli mag ik mezelf trotse collega noemen van het geweldige team Carus Kraamzorg. Ik heb heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en dat ik de gezinnen een mooie en onbezorgde tijd mag gaan bezorgen, zodat hun op en top mogen genieten en wennen aan hun nieuwe wonder en fase in het leven. Ik wil de nieuwe ouders een goed gevoel geven en met veel informatie op zak de kraamweek afsluiten, zodat ze zelf vol vertrouwen verder kunnen.

Groetjes,

Joyce Selten-Houweling.