• Verloskundigenpraktijk Carus

Wie staat er achter team Carus?

Hieronder leer je ons team kennen:

Planner:
MARLEEN

Hallo aanstaande ouders,

Ik ben Marleen, getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen. Naast het werk als kraamverzorgende zal ik bij Carus ook werkzaam zijn op kantoor. Ik vind het iedere keer weer bijzonder als er een kindje geboren wordt. Mijn doel is om ouders in deze kraamweek de informatie en vertrouwen te geven dat ze de zorg voor hun kindje zelf kunnen gaan dragen. Ik probeer dit zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte, wensen en verwachtingen van het gezin in een zo ontspannen mogelijke sfeer. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om naast de zorg voor de moeder, de baby en de vader, ook de eventuele trotse broertjes en zusjes te laten wennen aan de nieuwe situatie.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kraamverzorgsters:

SASKIA
Hallo,

Mijn naam is Saskia van Doorn, getrouwd en moeder van 3 kinderen en wonen in Sint Michielsgestel.
Ik heb 13 jaar geleden de opleiding voor kraamverzorgende gedaan en ben er nog steeds mee in mijn nopjes want het kraamvak is een prachtig en bijzonder beroep.
Ik zie er naar uit om bij Carus aan de slag te gaan omdat het me fijn lijkt om in een persoonlijker omgeving en als één team te mogen gaan werken.
Mijn passie is om de kersverse ouders goed te begeleiden, adviseren en zorg te bieden naar de behoefte van het gezin.
Zodat deze bijzondere gebeurtenis een fijne start gaat worden.

Lieve groeten Saskia. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MADELEINE
Hallo, ik wil mezelf even voorstellen,

Mijn naam is Madeleine van Goor ik ben getrouwd met Hans. Samen hebben wij 3 geweldige kinderen, Roy van 25 jaar, Emmy van 23 jaar en Amber van 21 jaar. We wonen op een fantastische plek in het mooie Boekel. Mijn hobby’s zijn winkelen, fietsen, wandelen, met vrienden een kaartspelletje doen op de zaterdagavond en niet te vergeten de carnaval wat ik een erg leuke traditie vind ;-)

Ik heb al veel mooie gezinnetjes mogen begeleiden tijdens de bevalling en daarna het kraambed, ja ik heb het allermooiste vak wat er is…..Ik heb 16 jaar erg fijn gewerkt bij Welkom Kraamzorg en heb er nu zin in om bij Carus een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Lieve groetjes en hopelijk tot snel!
Madeleine.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
DANIELLE
Beste aanstaande ouders,

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Daniëlle van der Burgt en woon in Sint-Oedenrode samen met mijn vriend Ron en mijn dochter Esmee. Mijn oudste dochter Amber woont samen met haar vriend Marijn. Ook heb ik nog een lieve bonus zoon Didier. En niet te vergeten onze Lucky (Tolling Retriever).
Mijn passie is het werken in de kraamzorg, al een hele lange tijd. Van jongs af aan al.
Ik heb altijd met liefde en plezier gewerkt bij kraamzorg VDA, maar nu de overstap naar Carus. Een mooi klein team en nauw betrokken met de verloskundigen.

Ik vind het belangrijk om er een fijne kraamweek van te maken. Persoonlijke aandacht en begeleiding vind ik prioriteit. Tijdens het intakegesprek, bevalling en in het kraambed. Daarnaast wil ik er ook zijn voor evt. broertjes en zusjes zodat zij er goed bij betrokken worden.

Ik ben gek op huisdieren dus die krijgen van mij ook extra aandacht als ze in het gezinnetje aanwezig zijn.

Liefs Daniëlle

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIZ
Ik wist het van jongs af aan al. Ik wil kraamverzorgster worden. Gelukkig heeft het ook zo mogen zijn en ben ik in 2021 gestart als kraamverzorgster bij Carus.
Wat een prachtig team hebben wij en de samenwerking tussen de verloskundigen en kraamzorg is perfect. Korte lijntjes en duidelijk communicatie.
 
In tussentijd heb ik de opleiding borstvoedingscoach afgerond. Hiermee kan ik ouders nog beter begeleiden en informeren bij het geven van borstvoeding.
 
Jullie krijgen een prachtig wondertje, en dan? Daarvoor kom ik jullie helpen in de eerste 8 dagen. Ik vind het belangrijk dat jullie na 8 dagen weten wat jullie te wachten staat en dat jullie als gezinnetje verder kunnen. Ik geef jullie het vertrouwen en ga met jullie samen deze periode in.
Wie weet tot snel!

Groetjes Liz
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JOYCE
Heey aanstaande ouders,

Ik ben Joyce, getrouwd en moeder van 2 zoontjes. Na een aantal jaar in een andere tak van de zorg te hebben gezeten, heb ik mezelf in 2019 om laten scholen tot kraamverzorgende. Vanaf half juli mag ik mezelf trotse collega noemen van het geweldige team Carus Kraamzorg. Ik heb heel veel zin om deze uitdaging aan te gaan en dat ik de gezinnen een mooie en onbezorgde tijd mag gaan bezorgen, zodat hun op en top mogen genieten en wennen aan hun nieuwe wonder en fase in het leven. Ik wil de nieuwe ouders een goed gevoel geven en met veel informatie op zak de kraamweek afsluiten, zodat ze zelf vol vertrouwen verder kunnen.

Groetjes,

Joyce Selten-Houweling.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NINA
Hallo,
Mijn naam is Nina en ik woon in Milheeze.
Van kleins af aan wist ik dat ik in de zorg wilde werken maar nog niet precies wat. Tot dat ik de kraamzorg ontdekte en toen wist ik het zeker!

In 2018 heb ik mijn opleiding Verzorgende IG met de uitstroom kraamzorg afgerond. Ik heb 1,5 jaar bij De Zorgboog gewerkt en daarna een paar maanden in het St. Anna ziekenhuis gewerkt ook als kraamverzorgster.Ik heb bij Carus helemaal mijn plekje gevonden.

Ik heb heel veel zin om gezinnen te gaan begeleiden in deze mooie fase van het begin van een nieuw leven!

Liefs, Nina

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
KRISTEN
Hallo,

Mijn naam is Kristen en ik woon in Langenboom. Kraamverzorgende zijn is het mooiste beroep dat er is. Ervoor zorgen dat mensen gelukkig en met alle vertrouwen aan hun leven met een kindje erbij beginnen is waar ik het voor doe. Zorgen dat ze vele handvaten hebben om hun toekomst te beginnen. Ik vind het belangrijk om zorg te bieden die past bij het gezin zodat het gezin er met veel plezier op terug kan kijken.

Lieve groetjes,

Kristen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

RIANNE
Hallo aanstaande ouders!

Mijn naam is Rianne en het werk als kraamverzorgende doe ik al sinds 2000 met met onwijs veel liefde en passie. Als jong meisje wist ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden.
Het mooiste van het vak vind ik de afwisseling van de gezinnen.
Je kan als kraamverzorgende een mooie bijdrage leveren aan een bijzondere gebeurtenis in het leven van een kraamgezin. Het wonder van het nieuwe leven heeft mij altijd al gefascineerd.
Ook nu blijf ik iedere zwangerschap, bevalling en kraamtijd en vooral baby's heel speciaal en bijzonder vinden.

Ik kijk ernaar uit om er samen met jullie een mooie periode tegemoet te gaan!

Liefs, Rianne. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LENNEKE
Hallo!, Mijn naam is Lenneke van Lee, geboren Handel. In 2011 heb ik de verloskundigenpraktijk gestart en in 2020 vond ik dat het nodig was voor een uitbreiding hierop! Zo fijn om met eigen kraamverzorgsters te werken die ik zelf heb uitgekozen ;). Die korte lijnen verhoogd de persoonlijke zorg en de kwaliteit. Nog even wat meer achtergrond mochten jullie dat willen weten: In het jaar 2001 ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundige, deze heb ik in 2005 afgerond. Voor mij een goede basis voor de opleiding tot verloskundige! Hier startte ik dan ook mee in 2005 in Leuven en in 2008 ben ik ook hiervoor afgestudeerd. In 2011 ben ik gestart met deze verloskundigenpraktijk. Een spannende maar leuke uitdaging! Van te voren heb ik enige tijd waargenomen in een praktijk in Helmond om ervaring op te doen, van hieruit ben ik gevestigd in Boekel! Ondertussen ben ik ook zelf moeder geworden van een mooie dochter Lize (2012), zij is via de keizersnede op de wereld gekomen, en van een zoon Jesse (2015), hij is op de natuurlijke manier op de wereld gekomen. Ik heb dus zelf ook 2x deze bijzondere periode van zwangerschap t/m kraambed mogen ervaren. 

Het meest belangrijke vind ik dat zwangere met hun partner zich veilig voelen tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik, maar zeker ook mijn collega’s zullen er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Daarnaast zorg ik ook graag voor een persoonlijke, professionele, vertrouwde en fijne begeleiding, want deze tijd komt niet vaak voor in je leven! Dit laatste is dan ook precies de reden wat voor mij het vak ‘Verloskunde’ zo mooi maakt! Toeschouwer mogen zijn tijdens deze unieke momenten.
 
BIG nummer verloskundige: 89910230603. BIG nummer verpleegkundige: 29910230630.