• Verloskundigenpraktijk Carus

Missie en visie

Wij leveren Kraamzorg zoals het bedoeld is, onze kraamverzorgsters geven onmisbare en professionele ondersteuning in samenwerking met onze eigen verloskundigen tijdens de zwangerschap en na de geboorte van jullie baby. Onze persoonlijke en liefdevolle benadering, het concept alles onder een dak waar de lijntjes kort zijn, maakt ons uniek! Als je kiest voor Carus Kraamzorg dan kies je voor een betrokken organisatie die oprecht geïnteresseerd is in jullie. Wij hebben liefde en passie voor onze gezinnen en hun pasgeboren baby, daarom helpen we jullie graag op weg in de eerste bijzondere week om jullie alle vertrouwen te geven voor een mooie basis op de toekomst gericht.

Warme zorg, uit het hart, met professie gegeven i.s.m. onze eigen verloskundigen. Dit om de kraamgezinnen te ontzorgen en om hen vol vertrouwen hun nieuwe situatie tegemoet te gaan!

Met liefde voor ons vak en de samenwerking met Carus Verloskunde maken wij het verschil! Meld je direct aan en wij kijken er nu al naar uit om voor jullie te mogen zorgen!