• Verloskundigenpraktijk Carus

Gastenboek

Wil je graag een berichtje achterlaten? Klik dan hier.
07-07-2020 |
Lieve Caitlyn, Aranka, Jill, Yvon en Lenneke,
Heel erg bedankt voor jullie professionaliteit en goede zorgen, altijd met veel liefde en aandacht.
Ik heb altijd het gevoel gehad, dat ik jullie altijd kon bellen en geen vraag te gek was! Jullie zijn echt een top team!
Met 3 gezonde kinderen zijn wij heel gelukkig gezin, super bedankt voor alles!
Liefs van Tom en Lieske
11-09-2019 | Lieske
Vandaag zijn we vol ongerustheid, heel erg fijn gerustgesteld door Aranka en haar collega. Mijn dochter 28 weken zwanger,was van de trap gevallen . Ze woont in Ierland en logeerde bij mij, en ondanks dat ze geen patiënt is van Carus mochten we gelijk komen. Uit voorzorg stuurden ze ons door naar het ziekenhuis , waar we na onderzoeken te horen kregen dat met het kindje alles goed was. Hartelijk dank voor jullie liefdevolle zorg!!
28-01-2019 | Jacqueline en iris
Lieve dames,

Bedankt voor onze 2 zwangerschappen! Helaas na de 30 weken eindigde onze eerste zwangerschap bij de gynaecoloog en baalden we dat jullie de bevalling niet konden doen. Ondanks dat hebben jullie ons altijd zo goed geholpen en stonden jullie altijd voor ons klaar. Met de tweede zwangerschap hebben we het "geluk" gehad om thuis te bevallen en wat was dat een fijne ervaring! Alle dames zijn zo lief en geduldig. Elk bezoekje voelde prettig en vertrouwd. Echt een top praktijk!
01-11-2018 | Sanne, Mike, Jailey & Brian Bakx
Wat een fijne, professionele en warme begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap.

Het is ons heel goed ‘bevallen’!’

Groetjes

Marcel, Marlous en Evy
03-08-2018 | Marcel, Marlous én Evy


Volgende pagina